Bestellingen

In de winkelwagen zie je wat jouw bestelling gaat kosten en daar komen geen verzendkosten meer bij. Tenminste, als je bestelt voor levering aan een adres in Nederland.

Als jouw bestelling is berekend en betaald, ontvang ik jouw bestelling in mijn mail. Ik ga dan kijken of ik begrijp wat je wil. Mocht het nodig zijn, neem ik eerst even contact op. Daarna ga ik aan de slag met het maken van een voorbeeld, wat ik naar jou toe stuur.

Pas na jouw akkoord…

ga ik verder met het drukken van het item. Het is daarom belangrijk dat je mijn telefoonnummer of emailadres niet blokkeert. Het voorbeeld zal nl. per app of mail worden verstuurd, waarbij ik vraag om jouw akkoord.
Je hebt dan natuurlijk nog de mogelijkheid om kleine aanpassingen te doen. Indien dat het geval is, zal ik daarna weer een voorbeeld sturen en om akkoord vragen. Pas daarna ga ik aan de slag met het drukken.

Jouw bestelling

wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en opgestuurd. Mocht je desondanks niet tevreden zijn, neem dan in ieder geval contact op. Dat kan telefonisch, per app of email.

Maar natuurlijk hoop ik dat je wel tevreden bent 😉
Ik hoor het natuurlijk wel graag.

groet,
Susanne Wijnen @Swinted

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden bespreken voor maatwerk? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×