Over Swinted

Zie jij dat ook wel eens? Je komt iemand tegen met een supergave quote op zijn shirt. Of je ziet op Facebook een rompertje met zo'n stoere afbeelding: geknipt voor jouw baby! Hebben, denk je dan. Maar waar en hoe?

Ik kan jou de zoektocht naar net zo'n shirt of ander textiel besparen. Geef me door welke bedrukking, afbeelding of quote je wil en ik ga voor jou aan de slag. Dat vind ik geweldig om te doen: ik zoek net zo lang tot dat jij tevreden bent. App, mail of bel me voor de mogelijkheden.

Hoe het begon

Mijn naam is Susanne Wijnen en ik woon met mijn gezin in Someren, in de Peel. Ik heb een HR achtergrond, maar ik heb ook een mode-opleiding gevolgd. Ik kom uit een ondernemersfamilie en na jaren in loondienst te hebben gewerkt, werd het voor mij tijd om zelfstandige te worden. Aangezien ik interesse ontwikkelde voor quotes en T-shirt designs, besloot ik om een webshop te openen waarin ik iedereen kan helpen die op zoek is naar die quote, afbeelding of beide op hun shirt of ander textiel. Dus zoek jij een stoer, bedrukt shirt voor jezelf, of een rompertje met bedrukking voor jouw baby, laat het me dan weten. Ik ga graag voor jou aan de slag.

En nu?

Swinted is ontstaan uit de behoefte om ideeën voor leuke shirts uit te voeren en zo beschikbaar te stellen voor iedereen.

Op deze website heb je de mogelijkheid om jouw eigen ontwerp te bestellen op een T-shirt, hoodie, sweater, schort, kussen, babytextiel, mondkapje of iets anders van textiel. Ik help je graag met het zoeken naar het juiste ontwerp. Maar je kunt ook kiezen uit de ontwerpen op deze website. Ik help jou graag, dus schroom niet om contact op te nemen.

groetjes,

Susanne Wijnen

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden bespreken voor maatwerk? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×