FAQ

Hieronder vind je de Frequently Asked Questions. De meest gestelde vragen dus. Heb je een vraag? Kijk even hieronder of deze al eerder gesteld is. Wellicht hoef je dan niet op het antwoord te wachten (want dat staat er gewoon onder ;-)

Maar als je vragen hebt, mag je natuurlijk altijd contact opnemen. Graag zelfs, ik hoor graag van jou en hoe ik jou kan helpen.

Bij teksten ben je niet gebonden aan de grootte van een print. Bij meerkleurenprints is de maximale grootte A4. Soms kun je de afbeelding in meerdere elementen delen en dan is de grootte geen probleem. Het ligt dus aan de afbeelding zelf. Uiteraard neem ik contact op als een afbeelding is ingestuurd, die niet past. We kunnen dan samen naar een oplossing zoeken.

Ik vind het belangrijk om mileubewust te verzenden. De verpakking is van gerecycled karton of gerecycled plastic. Kleine producten zoals rompertjes kunnen in een bubbeltjesenvelop worden verzonden. Indien je meerdere items besteld, zal ik deze zoveel mogelijk in één verpakking verzenden.

Verzenden binnen Nederland is gratis. Voor het verzenden naar België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk wordt 3 euro extra gerekend. Naar andere landen in Europa 7 euro en de rest van de wereld wordt 14 euro extra gerekend.

Het is mogelijk om buiten Europa te verzenden. Hiervoor worden extra verzendkosten gerekend. Eventuele invoerkosten zijn altijd voor rekening van de ontvanger.

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar als het textiel te bedrukken is en onder een pers te leggen is, kan ik dit voor jou bestellen. Wil je heel iets anders dan wat op de website staat? Neem dan even contact op.

De kleuren en maten die op de website staan, zijn beschikbaar. Wil je een kleur of een maat die er niet bij staat? Dan kan het toch zijn dat ik deze voor jou zou kunnen bestellen. Neem daarvoor even contact op.

Heb je meerdere stukken nodig? Uiteraard kan dat. Houd er echter rekening mee dat elk item apart wordt geprint. Het drukken van een logo op 200 stuks bedrijfskleding is niet mijn specialiteit. Mijn kracht en flexibiliteit zit ‘m juist in het maken van individuele prints en daar is Swinted ook op ingericht.

Jazeker, maar borduren wordt uitbesteed. Ik kan eventueel van zowel drukken als borduren een prijsopgave maken. Je kunt dan altijd kiezen nog voor borduren. Ik laat dit dan door iemand anders doen.

Vind je jouw vraag niet terug?

Heb je de FAQ doorlopen en vind je niet het antwoord op jouw vraag? Stuur me dan even een appje of mailtje. Ik zal zo snel mogelijk antwoord geven.

Heb je toevoegingen voor de informatie op deze website?

Ik ben blij met alle aanvullingen, dus zie jij dat jouw vraag hier niet tussen staat, laat het me dan weten.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden bespreken voor maatwerk? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×