Maatwerk

Je hebt iets in je hoofd en je wil dat graag op een shirt of ander soort textiel. Je kunt het wel omschrijven, maar hebt de juiste afbeelding of tekst nog niet gevonden. In dat geval kun je het best even contact met me opnemen. Samen komen wij vast tot jouw ultieme design en ontwerp ik het voor je.

Heb je een lievelingsjurk en wil je daar een eigen design op? Ook dat is mogelijk. Wel is het handig als de jurk niet opgestuurd hoeft te worden. Neem in zo'n geval even contact op. Ik denk dat we daar samen wel uit komen.

Bestaande designs, licenties en bandshirts

Ik vind het logo van de hardrockband Guns N’ Roses één van de mooiste designs die je op een shirtje kan drukken. En aan dat design is makkelijk aan te komen. Je moet er alleen wel voor betalen, want er zit merkrecht op, licentierecht dus. Uiteraard is dit ook te omzeilen door een eigen design te gebruiken.

Wil je een bestaand design op jouw shirt? Ook dat is geen probleem. Ik ga voor jou op zoek en natuurlijk wordt er pas gedrukt na jouw akkoord.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden bespreken voor maatwerk? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×